Hjertestarter / AED til virksomheder og foreninger, der vil redde liv

Har I en hjertestarter? Hænger den udenfor, så den kan redde liv døgnet rundt?

Hos Liv og brand service, der har har base i Hvidovre, er vi med til at redde liv hver eneste dag. Vi forhandler hjertestartere til både boligforeninger, andre foreninger og forskellige former for erhverv i København og på resten af Sjælland.

Vi er uddannet inden for brand og redning, og vi har mere end ti års erfaring inden for vores branche. Vi tilbyder personlig service, hvilket betyder, at vi kommer fysisk ud til din virksomhed, forening eller lignende for at levere og servicere alle typer hjertestartere.

Hvad koster en hjertestarter?

Vi tilbyder tre forskellige hjertestartere til forskellige priser, og I kan også købe et tilhørende skab til en god pris til jeres nye hjertestarter. En oversigt over vores priser kan findes nedenfor.

Kontakt os på telefon +45 40 490 112 eller e-mail kontakt@lobs.dk for at høre mere eller for at bestille en hjertestarter.​

En oversigt over vores priser kan findes nedenfor ved at klikke på billedet

​Red liv med en hurtig indsats

En hjertestarter på arbejdspladsen eller i foreningen giver tryghed. Hvert år får ca. 3.500 danskere hjertestop, og med hurtig førstehjælp og en hjertestarter i nærheden kan tre ud af fire overleve uden større mén.

Der findes mange forskellige typer hjertestartere på det danske marked, men vi har valgt først og fremmest at føre modellerne fra Zoll, som vi ved giver den største chance for at genoplive ved hjertestop. Sammen finder vi dog ud af, hvilken hjertestarter der vil passe bedst til jeres miljø, og hvor den skal sættes op henne.

Hvordan virker en hjertestarter?

Det er nemt at bruge en hjertestarter, og det er noget, alle kan finde ud af uden nødvendigvis at have været på førstehjælpskursus. Når man trykker på startknappen, fortæller hjertestarteren selv, hvad man skal gøre.

En hjertestarter består af selve maskinen og to elektroder. Man får blandt andet besked på, hvordan elektroderne skal sættes korrekt på, hvornår man må berøre den tilskadekomne, og hvornår man skal trykke på knappen, der udløser et stød gennem elektroderne.

Ønsker jeres virksomhed et serviceeftersyn af jeres hjertestarter eller en længerevarende serviceaftale af hjertestarter samt andet sikkerhedsudstyr, så kontakt os, så sørger vi for at udstyret er i orden.

Book et servicemøde

Vi bestræber os på at kontakte dig/jer
​inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lær at være på, når det gælder!

Hos Liv og brand service er vi med til at redde liv hver dag – og vi tilbyder de hjertestartere, vi ved giver størst chance for at genoplive ved hjertestop. Vi søger for at jeres førstehjælps udstyr er intakt.

Om firmaet

Vi lever op til Brancheforeningen for Hjertestarteres krav. Alle førstehjælpsinstruktører er også medlem af Forening af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører.

Kontakt os

Gammel Køge Landevej 263, 2. th.,

2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 40 490 112

E-mail: kontakt@lobs.dk

CVR: 40787321