Liv er den egenskab, vi alle har!​

Et godt liv er ikke det samme som at man altid skal være glad eller aldrig må være ked af det.
En afgørende forudsætning er derimod, hvordan vi forholder os til det.

Hos Liv og brand service i Hvidovre er vi med til at redde liv hver eneste dag. Vi forhandler hjertestartere og førstehjælps udstyr til både boligforeninger, andre foreninger og forskellige former for erhverv i Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Vi er uddannet inden for brand og redning, og vi har mere end ti års erfaring inden for vores branche. Vi tilbyder personlig service, hvilket betyder, at vi kommer fysisk ud til din virksomhed, forening eller lignende for at levere og servicere alle typer hjertestartere.

​​

Hvad hjælper det at have udstyr, som man ikke er helt dus med, når det kommer til den dag, hvor der er behov for det.

Vi er af den overbevisning, at den traditionelle løsning ikke nødvendigvis er den rette.

Med os får du en professionel samarbejdspartner, som vil være med til at hjælpe jer til at gøre jeres virksomhed/forening til et mere sikkert og trygt sted at være.

Samaritter / førstehjælp vagt

Hvis I skal have et arrangement lidt ud over det normale. Så er det nok en ide at i udpeger en fra "holdet" til at være førstehjælper.

Hvis det er et stort arrangement kan Liv og brand service stille med samarittervagt. Det kan være lige fra en mand (MK) til et hold med behandlerplads. Ja vi kan også stille med et køretøj, der er fuldt udstyret med alt lige fra små plastrer til hjertestarter og iltkuffert - og som er udrykningsgodkendt.

Vi er til for at hjælpe jer.

Hos Liv og brand service sørger vi for, at alt er i tip top 

Book et servicemøde

Vi bestræber os på at kontakte dig/jer
​inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lær at være på, når det gælder!

Hos Liv og brand service er vi med til at redde liv hver dag – og vi tilbyder de hjertestartere, vi ved giver størst chance for at genoplive ved hjertestop. Vi søger for at jeres førstehjælps udstyr er intakt.

Om firmaet

Vi lever op til Brancheforeningen for Hjertestarteres krav. Alle førstehjælpsinstruktører er også medlem af Forening af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører.

Kontakt os

Gammel Køge Landevej 263, 2. th.,

2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 40 490 112

E-mail: kontakt@lobs.dk

CVR: 40787321